0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Tuutikki-olkalaukku Vauhti Muumi Tuutikki-olkalaukku Vauhti
  • Muumi Tuutikki-olkalaukku Vauhti Muumi Tuutikki-olkalaukku Vauhti

MuumiTuutikki-olkalaukku Vauhti

Kuvaus

Tyylikkään tummasävyinen Muumi-mallistomme olkalaukku, jossa on viehättävän vauhdikkaita kuvia Muumilaakson asukkaista sekä kirjaimia, joista muodostuu sana RUN. Kätevässä laukussa on tukeva kantohihna, vetoketjullisia taskuja ja muita yksityiskohtia. Suloista muumimaisuutta päivään! 

Saatavuus: Heti

27,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Tuutikki-juontaa juurensa Tove Janssonin luomasta hahmosta, joka rakastaa talvea ja asustelee Muumilaaksossa. Tuu-tikki on innostunut, kiinnostunut ja elämänmyönteinen hahmo, jolla on asunaan punavalkoraidallinen paita sekä punainen lakki ja housut.

Muumilaaksossa riittää vauhtia! Muumitalon asukkaat yhdessä Muumilaaksossa asuvien ystäviensä kanssa nauttivat elämästä ja sukeltavat seikkailuihin yksissä tuumin ja usein aivan suinpäin. Vauhtia riittää myös ystävysten liikehdinnässä, kun he etenevät hyppien, pomppien ja juosten rannalle, leikkeihin tai vain Muumitaloon nauttimaan Muumimamman loihtimista herkuista. Vauhtia päivään! Tuutikki-laukun Vauhti-kuosissa on tumma pohja, josta kuvat erottuvat viehättävästi.

Tuutikki-olkalaukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen. Laukku on neliön muotoinen, ja siinä on pyöristetyt kulmat. Sen pohja on muotoonommeltu, ja laukun sulkimena on vetoketju, joka sijaitsee sen päällä.  Laukun etu- ja takapuolella on vetoketjulliset taskut, samoin sen sisällä. Laukussa on pitkä säädettävä olkahihna, joka on leveämpää mallia ja tuo näin mukavuutta laukun kantamiseen. Sisäosan saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän.

Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % polyamidi
Mitat 18 x 23 x 7 cm
Paino 190 g
Tuotenumero 35506199
EAN-koodi 6416844887679