0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Vinssi-pussukka Kiipeilypuu Muumi Vinssi-pussukka Kiipeilypuu
  • Muumi Vinssi-pussukka Kiipeilypuu Muumi Vinssi-pussukka Kiipeilypuu

MuumiVinssi-pussukka Kiipeilypuu

Kuvaus

Lempeän harmaapohjainen Muumi-mallistoomme kuuluva Vinssi-mallinen pussukkalaukku, jossa on metallinen sulkumekanismi ja pitkä irrotettava olkanauha. Laukun kuosissa Tove Janssonin luomat Muumilaakson asukkaat ovat kiipeilemässä suuren, kukkivan puun oksilla. Muumimaista suloisuutta päivään!

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Vinssi-laukun nimi juontaa juurensa Muumipapan nuoruudesta, jolloin hän on viettänyt boheemia elämää ystävänsä Vinssin kanssa - ja nyt aikuisina he muistelevat mielellään yhdessä nuoruuttaan. Vinssi-pussukka on suorakaiteen muotoinen, siinä on sulkimena näppärä nupillinen metallilukko ja siinä on pitkä irrotettava olkahihna. Pussukkalaukku on kestävää puuvillacanvasta,  ja sen sivusaumaan on ommeltu Moomin by Martinex -merkki.

Kiipelypuu-kuosissa Muumipeikko, Niiskuneiti, PIkku Myy sekä Nuuskamuikkunen ovat löytäneet ihanan houkuttelevan kiipeilypuun! Sen runko mutkittelee houkuttelevasti ja sen kukat ovat puhjenneet huumaavaan väriloistoon. Muumipeikko, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen sekä Niiskuneiti ovat kiivenneet korkealle puuhun ja katselevat ympärillään avautuvaa maisemaa. Primadonnan hevonenkin on saapunut paikalle, ja kauneudesta piittaamatta se maistaa parhaillaan kauniin vaaleanpunaista kukkaa. Muumilaakson asukkailla on värikkään iloinen hetki!

Pussukkaan mahtuu näppärästi pieni rahapussi, puhelin ja muut pienet tarvikkeet. Tyyliä ja iloa päivään!

   

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla, vuori polyesteria, metalli
Pesuohje Pintapesu
Mitat 14 x 20 x 1 cm
Paino 100 g
Tuotenumero 35506171
EAN-koodi 6416844879353