0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Vinssi-pussukka Lumme Muumi Vinssi-pussukka Lumme
  • Muumi Vinssi-pussukka Lumme Muumi Vinssi-pussukka Lumme
  • Muumi Vinssi-pussukka Lumme Muumi Vinssi-pussukka Lumme

MuumiVinssi-pussukka Lumme

Kuvaus

Tyylikäs mustavalkoinen Muumi-mallistoomme kuuluva Vinssi-mallinen pussukkalaukku, jossa on metallinen sulkumekanismi ja pitkä irrotettava olkanauha. Laukkua kuvittaa Tove Janssonin piirtämästä sarjakuvasta tuttu hetki Muumipeikosta, Niiskuneidistä, Samusta sekä Haisulista, jotka istuskelevat suurten, houkuttelevien lumpeenkukkien kyydissä. Kokonaisuus on viehättävän herkkä.

Saatavuus: Heti

19,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Vinssi-laukun nimi juontaa juurensa Muumipapan nuoruudesta, jolloin hän on viettänyt boheemia elämää ystävänsä Vinssin kanssa - ja nyt aikuisina he muistelevat mielellään yhdessä nuoruuttaan. Mustavalkoinen Vinssi-pussukka on suorakaiteen muotoinen, ja siinä on sulkimena näppärä nupillinen metallilukko. Se on kestävää puuvillacanvasta, ja siinä on pitkä irrotettava tekonahkainen olakahihna.

Tove Janssonin Viidakkoelämää –sarjakuvassa Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Samu ovat suuren lumpeenkukan kyydissä. Niiskuneidin huomatessa suuren käärmeen, he pakenevat vauhdilla ja piiloutuvat mangrove-metsän suurten juurten suojaan. Lumme-laukun kuosi on kuvitettu sillä piirroksella, jossa käärmettä ei vielä näy ja Muumilaakson asukkaista Niiskuneiti, Muumipeikko sekä Samu ovat yhden lumpeenkukan kyydissä ja Haisuli omassaan. Kukat hehkuvat kauniina, ja Toven herkkä kynänjälki erottuu selvästi mustavalkoisesta kokonaisuudesta. Muumimaisiin hetkiin!

Herkän hurmaavaan pussukkalaukkuun mahtuu näppärästi pieni rahapussi, puhelin ja muut pienet tarvikkeet. Tyyliä ja iloa päivään!

Tekniset tiedot

Materiaali Puuvillacanvas, polyesterivuori, metalli, tekonahka
Pesuohje Pintapesu
Mitat 14 x 20 x 1 cm
Paino 90 g
Tuotenumero 35506119
EAN-koodi 6416844841848

Martinex suosittelee: