0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Ystävät-muki Muumi Ystävät-muki
  • Muumi Ystävät-muki Muumi Ystävät-muki
  • Muumi Ystävät-muki Muumi Ystävät-muki
  • Muumi Ystävät-muki Muumi Ystävät-muki
  • Muumi Ystävät-muki Muumi Ystävät-muki
  • Muumi Ystävät-muki Muumi Ystävät-muki
  • Muumi Ystävät-muki Muumi Ystävät-muki

MuumiYstävät-muki

Kuvaus

Valkoinen Muumiaiheinen kestävä melamiinimuki, jossa on sinisellä pohjalla kuvat Muumipeikosta ja Nipsusta sekä toisella puolella Nuuskamuikkusesta. Lisäksi mukissa on suloinen teksti mustalle koristeelliselle taululle kirjoitettuna. Mukiin on myynnissä erillinen kätevä nokkamukikansi. Hyvälle ystävälle, lapselle – tai Muumifanille!

Saatavuus: Heti

10,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

I love making journeys! There are hardly any unnecessary thins, I think. Only eating porridge and washing... lukee suloisessa koristeellisessa koristetaulussa. Hurmaavassa valkoisessa mukissa on Muumipeikon mietteen lisäksi sinisellä pohjalla kaksi erilaista Muumiaiheista kuvaa. Toisessa Nuuskamuikkunen tanssahtelee onnellisena, kun taas toisessa Muumipeikko ja Nipsu kohtaavat iloisina. Suunnittelevatkohan ystävykset yhteistä matkaa?

Muumiaiheinen kovempi melamiinimuki, johon voi ostaa kätevän silikonisen nokkamukikannen. Mukia ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa.

Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa, ei mikroon
Vetoisuus 2 dl
Mitat 10 x 7,5 x 7,5 cm
Paino 95 g
Tuotenumero 61275332
EAN-koodi 6416550219917

Yhteensopivia tuotteita: