0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mx Deco Farkkutonttu 25 cm Mx Deco Farkkutonttu 25 cm
  • Mx Deco Farkkutonttu 25 cm Mx Deco Farkkutonttu 25 cm

Mx DecoFarkkutonttu 25 cm

Kuvaus

Nuorekas Farkkutonttu on pukeutunut tummansiniseen farkkuasuun tonttulakkia ja nuttua myöten. Sen lakkiin on ommeltu on suloinen merkki, ja sen kokonaisilme on rennon trendikäs. Farkkutonttu tuo ripauksen tonttumaisuutta ja rentoutta joulukoristeluun tai kodin sisustukseen ympäri vuoden. Mainio lahjaidea!

Saatavuus: Heti

8,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Farkkutonttu on heittänyt perinteisen punaisen nuttunsa ja lakkinsa nurkkaan, ja sonnustautunut farkkunuttuun sekä hurmaavaan farkkulakkiin. Siniset vaatteet on viimeistelty trendikkäillä ompeleilla, ja hän tuntee olonsa mukavaksi ja kotoisaksi vaatteissaan. Farkkutonttu ei pelkää, että hän erottuisi joukosta. Hänen mielestään aivan jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja pukeutua juuri niin kuin haluaa. Hänen mielestään jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja ajatukseen. Jokainen on aivan yhtä arvokas ulkonäköön, rotuun, pukeutumistyyliin, asuinpaikkaan, koulutukseen, muuhun statukseen tai piirteisiin katsomatta.

Farkkutonttu toivoo, että jokainen uskaltaisi olla aidosti oma itsensä. Hän haluaa muistuttaa ihmisiä olemaan suvaitsevaisia kaikkia muita mutta myös itseään kohtaan. Hän kehottaakin ihmisiä olemaan rohkeasti juuri sellainen kuin on ja olemaan myös ylpeä itsestään - meistä jokainen on ainutlaatuinen!

Farkkutonttu on pukeutunut farkkuun päästä varpaisiin. Sen sininen tonttulakki on koristeltu suloisella merkillä, ja se on vedetty syvälle silmille asti. Farkkutontun kokonaisilme on rennon trendikäs, mutta samalla itsevarma. Hän on rohkeasti erilainen! Farkkutonttuja on saatavilla kahdessa eri koossa. Tonttumaista tunnelmaa sisustukseen ympäri vuoden, joulukoristeluun tai lahjaksi!

Tekniset tiedot

Mitat 13 x 25 x 8 cm
Paino 270 g
Tuotenumero 61501506
EAN-koodi 6416550732584