0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

Mx DecoLuontotonttu 30 cm valkoinen

Kuvaus

Tällä tontuilla on metsänvihreä hiippalakki ja muhkea parta. Hurmaavan tontun asu on valkoinen. Kotiin tai lahjaksi!

Saatavuus: Heti

10,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Luontotonttu viihtyy ulkona, pihoissa ja puistoissa ympäri vuoden: se rakastaa vuodenaikoja ja luonnon muuttumista sen mukana. Keväistä raikasta vehreyttä ja luonnon heräämistä täyteen loistoonsa: jalopuiden lehtien havinaa, kauniita kukkaistutuksia ja kotien pihoja, jotka ovat täynnä elämää. Kesän saapuessa se seurailee grillihetkiä, lapsia leikkimässä Kirkonrottaa tai muita pihapelejä – vastaleikatun nurmikon tuoksua se ei voi vastustaa. Syksyisin luontotonttu nauttii sateen ropinasta ja lehtipuiden erilaisesta väriloistosta, kun ruskan värit täyttävät pihat ja puistot, ilma tuoksuu erityisen raikkaalta ja kotien pihoilla näkyy jo valmistautuminen syksyyn sekä edessä häämöttävään talveen. Talvella taas luontotonttu seuraa tomerana, miten pihoja hiekoitetaan ja niiden turvallisuudesta pidetään huolta. Se huokailee onnellisena nähdessään pihamaan peittyvän puhtaanvalkeaan lumivaippaan, ja pihojen ja puistojen täyttyessä lumiukoista ja mäenlaskun aikaansaamista riemunkiljahduksista.

Luontotonttu toivoo, että ihmiset nauttisivat pihoista, puistoista ja puutarhoista. Astuisivat ovesta omaan pihaan ja näkisivät sen kauneuden, sen sijaan että lähtevät kiireellä etsimään kaunista maisemaa ja mielenrauhaa kauempaa. Pihatonttu ymmärtää, että aina ei ehdi pihaa pitämään tip-top. Se toivookin, että ihmiset stressaisivat pihoistaan vähemmän ja löytäisivät iloa puutarha- ja pihatöistä sekä nauttisivat aikaansaannoksistaan yhdessä läheistensä kanssa. Nauttisivat luonnosta pihoissa, puutarhoissa ja metsän siimeksessä.

Luontotonttu-perheen tontut tunnistaa vihreästä neulosmaisesta tonttulakista, lapasista sekä tossuista. Lakki on vedetty hauskasti syvälle tontun silmille, ja sen alta pilkistää tontun nenänpää sekä parta. Tontun nutun väri on harmaa tai valkoinen. Luontotonttuja on saatavilla monessa eri koossa.

Tekniset tiedot

Materiaali Huopa
Paino 0 g
Tuotenumero 6189982501
EAN-koodi 6416550714580