0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

Mx DecoSaunatonttu sametti 40 cm

Kuvaus

Yönsiniseen samettinuttuun ja lakkiin puettu Saunatonttu. Koristeeksi saunaan tai muualle kotiin, jouluista tunnelmaa sisustukseen.

Saatavuus: Heti

11,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Saunatonttu rakastaa saunan hämyistä tunnelmaa, lämpöä ja saunomisen jälkeen valtaavaa rentoutunutta ja raikasta oloa. Saunatonttu levittää saunomisen ilosanomaa ympäri maailman, ja se ilahtuu yli kaiken huomatessaan saunan lämpiävän. Saunatontut nauttivat puukiukaan lämmittämän saunan lempeistä löylyistä, sähkökiukaan nopeasta kuumuudesta ja varovaisesti Saunatonttu on uskaltautunut kokeilemaan myös höyrysaunojen kosteita löylyjä. Savusaunojen tuoksu ja lämpö vievät saunatontun ajatukset nuoruuteen, ja päästessään savusaunan rauhoittavaan pimeyteen Saunatonttu voisi vaikka vannoa, että nuorentuu vähintään sata vuotta. Talvisin saunatonttuja naurattaa suunnattomasti ihmisten kirmaaminen lumihangessa ja avantouimareita se vahtii tarkasti. Kesäisin taas saunatonttu nauttii mökkisaunoissa tuoksuvista vihdoista ja riemusta, kun uimarit pulahtelevat vuorotellen uimaan auringonpaisteisessa kesäpäivässä ja sitten juoksevat saunan lämmittäviin löylyihin.

Saunatontut toivovat, että kodeissa ei unohdettaisi saunomisen perinnettä, vaan kiireisen päivän päätteeksi malttaisivat vielä lämmittää saunan: siellä mieli ja keho puhdistuu, huolet ja murheet kaikkoavat ja päivän kiire hellittää. Perinteinen lauantaisauna on saunatontun mielestä perinteistä parhain, mutta joulusauna – sen tunnelmaa ei voita mikään.

Saunatonttu-perheen tontut tunnistaa napillisesta tummansinisestä samettiasusta sekä samanvärisestä tonttulakista. Saunatonttuja on saatavilla kahdessa eri koossa.

Tekniset tiedot

Materiaali 80% polyesteri,20% hiekka
Mitat 18 x 40 x 10 cm
Paino 405 g
Tuotenumero 61501543
EAN-koodi 6416550741395