0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mx Deco Tunturitonttu 30 cm Mx Deco Tunturitonttu 30 cm
  • Mx Deco Tunturitonttu 30 cm Mx Deco Tunturitonttu 30 cm

Mx DecoTunturitonttu 30 cm

Kuvaus

Tunturitonttu on pukeutunut punaiseen neuletonttulakkiin, joka on kirjailtu kauniilla kuviolla. Korkea lakki on valunut syvälle tontun silmien päälle, ja se lämmittääkin ihanasti tunturin viimalta. Tunturitontun parta ulottuu lattiaan asti, ja sen kokonaisilme on ihastuttavan lämminhenkinen. Joulukoristeluun, kodin sisustukseen - itselle tai lahjaksi ystäville!

Saatavuus: Heti

10,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tuntureiden rinteillä, karunkauniissa luonnossa, kulkee ja asustelee tunturitonttu. Se nauttii luonnon hiljaisuudesta, voimasta ja kauneudesta. Tunturitonttu rakastaa tuntureiden laelta avautuvaa maisemaa: siellä seisoessa tuntuu siltä, kuin näkisi koko maailman yli. On tilaa olla, nauttia ja hengittää - siellä huomaa elämän yksinkertaisen kauneuden ja löytää rauhallisen olon.

Tunturitonttu toivoo, että ihmiset löytäisivät Lapin lumon, tuntureiden kauneuden. Että ihmiset muistaisivat, miten kaunis ja koskematon luonto meitä odottaa aivan kotimaamme pohjoisosassa. Tunturitonttu kehottaakin pakkaamaan eväät reppuun ja lähtemään patikoimaan tai hiihtämään vuodenajasta riippuen: vastaan voi tulla uskomattoman kirkasvetisiä puoja, kauniita kasveja, marjoja, poroja ja muita eläimiä. Uskomattomia maisemia ja hiljaisuutta, jonka rikkoo vain tuulen humina ja lintujen laulu. Päivän päätteeksi huomaa olevansa mieleltään virkistynyt ja palautunut arjen hulinasta, jossa puhelimet soi ja piippaa lähes tauotta erilaisten muistutusten, aikataulujen ja saapuneiden viestien sekä sähköpostien merkiksi.

Tunturitonttuperheen tontut tunnistaa korkeasta punaisesta tonttulakista, johon on kirjailtu hurmaavia kuvioita. Punainen tonttulakki lämmittääkin Tunturitonttujen päätä säässä kuin säässä! Tunturitonttuja on saatavilla monessa eri koossa.

Tekniset tiedot

Materiaali Puuvillapolyesteri
Mitat 10 x 30 x 10 cm
Paino 170 g
Tuotenumero 61501501
EAN-koodi 6416550732546