Facebook Pixel

NameIt!

34,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Uusi, hauska ja monipuolinen tietopeli, jossa pitää tunnistaa ja tietää annetun äänivihjeen perusteella oikea vastaus. Myös nopeus on valttia! Hauska partypeli sopii niin lapsille kuin aikuisillekin tai koko perheen kanssa pelattavaksi. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-5 pelaajaa. Peli kestää n. 15 min ja se sopii valitusta vaikeustasosta riippuen joko yli 8-vuotiaille tai yli 15-vuotiaille. Riemukkaisiin pelihetkiin!

NameIt! on uusi mukaansatempaava partypeli, joka sopii illanistujaisiin, juhliin, peli-iltoihin ja viihdykkeeksi ikään katsomatta. Höristä korvia, pidä käsi valmiina ja peli voi alkaa!

Tietopelissä ei tarvitse lukea ohjeita: tarvitset vain pelikoneen ja patterit, jonka jälkeen valitset haluamasi vaikeusasteen pelaajien iän mukaan. Interaktiivinen pelikone tekee kaiken muun: selittää säännöt, antaa vihjeen sekä soittaa tunnistettavia äänitiedostoja, laskee pisteitä ja antaa tulokset. Jos tiedät vastauksen, paina nopeasti nappia. Nopein saa vastata ja saa oikein vastatessaan pisteen – jos taas vastaus menee väärin, vastustajat saavat pisteen. Nopeus on valttia – kunhan tiedät oikean vastauksen!

Pelissä on yli 400 kysymystä ja 25 monipuolista aihealuetta, kuten musiikki, elokuva, televisio, julkkikset, tanssi, urheilu, eläimet, maat jne. Vaikeusastetta säädetään laitteen pohjassa olevasta säätimestä, joko 8+ tai 15+.

Peli alkakoon, onnea matkaan!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861833
Pelaajien määrä2-5
Pelin kesto15 min
Paristotarve3 x AA
Ikäsuositus8+ / 15+
Mitat22 x 27 x 22 cm
Paino0,51 kg
EAN-koodi6416550861833

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>