Facebook Pixel

Arki pakataan yhdessä - liity pakkausrinkiimme!

Hei sinä superpakkaaja: meillä on joustavaa keikkatyötä tarjolla Martinexin verkkokaupassa!

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä (25-30 kpl) verkkokauppamme lähetysten pakkausavuksi toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Raisioon. Toimenkuva sisältää erilaisia verkkokaupan varaston tehtäviä tuotteiden pakkaamisesta lähetteiden tulostamiseen.

Odotamme sinulta:

  • tehokasta, mutta huolellista otetta työhön
  • halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
  • nopeaa tietojärjestelmien omaksumiskykyä
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • suomen kielen taitoa
  • valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön
  • oma-aloitteisuutta

Tarvittaessa työhön kutsuttavan työtunnit voivat vaihdella tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan 0-37,5 h/vko välillä. Työt ovat kausiluontoisia, ja vuorot sijoittuvat pääasiassa arkiaamuihin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Saat itse valita itsellesi sopivat työvuorot tarjolla olevista vuoroista.


Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä luetaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijoille sekä muille lisäansioista kiinnostuneille. Palkkaus palvelualojen TES:n mukaisesti.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen anna.teitti@martinex.fi viimeistään 14.10.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja valitsemme sopivat henkilöt heti heidän löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Anna Teitti
Lähtevän tavaran vastaava
anna.teitti@martinex.fi

 

 

Martinex Oy on raisiolainen perheyhtiö, joka on tunnettu lelujen ja pelien valmistaja jo vuodesta 1986 alkaen. Sen toiminta kattaa laadukkaiden sisustus- ja kodintarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, tekstiilien ja laukkujen suunnittelun, valmistuksen ja maahantuonnin. Lisäksi se toimii tukkuliikkeenä ja on yksi Suomen monipuolisimmista verkkokauppatoimijoista.

Yritys kehittää omia tuotebrändejä kuten Aarikka, Baking by Martinex, Ma-ia Family, Peliko (Afrikan Tähti, Smart10), ja on lisäksi lisenssihaltija monille tunnetuille tuotemerkeille, kuten mm. Muumi, Mauri Kunnas ja Peppi Pitkätossu.

Vuonna 2021 Martinex työllisti 75 henkilöä ja sen tuotteita vietiin yli 50 maahan.