0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

 

VAIHDOT JA PALAUTUKSET

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden vaihto ja palauttaminen on helppoa!
Tarjoamme sinulle veloituksettoman 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. 

 

PALAUTUSILMOITUS

Mikäli tuote ei vastannut odotuksiasi tai haluat muusta syystä palauttaa tilauksen, ilmoita siitä meille 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi pyydämme ilmoittamaan päätöksestä peruuttaa tuote tai koko tilaus esimerkiksi sähköpostilla (asiakaspalvelu@martinex.fi) tai kirjeellä postitse. Ilmoitukseksi katsotaan myös palautuslomakkeen palauttaminen täytettynä yhdessä palautettavan tuotteen kanssa.

 

PALAUTUSOHJEET

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet veloituksetta. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Myyntikuntoinen tuote on käyttämätön, ehjä ja puhdas. Palautettava tuote tulee pakata alkuperäiseen lähetyspakkaukseen tai muuhun vastaavaan. Liitä mukaan täytetty palautuslomake. Mikäli palautuslomakkeen tulostaminen ei ole mahdollista, riittää palautuksen mukaan liitettävä vapaamuotoinen ilmoitus, josta ilmenevät asiakkaan yhteystiedot, tilauksen numero, palautettavien tuotteiden tuotenumerot sekä tilinumero mahdollista maksunpalautusta varten. 

Voit palautttaa paketin Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen riippumatta siitä, kummasta pakettisi noudit. Postin toimipisteessä riittää ilmoitus asiakaspalautuksesta Martinex Oy:lle, Matkahuollon toimipisteisiin tulee antaa asiakaspalautuskoodi 9524767. Martinex vastaa kaikista palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista, mikäli paketti on palautettu asiakaspalautuksena. 

Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan asiakkaalle mahdollisimman pian palautuksen vastaanottamisen jälkeen. Otathan huomioon, että asiakaspalautukset kulkeutuvat takaisin huomattavasti normaalia pakettiliikennettä hitaammin. 


PAKETIN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN EI OLE PALAUTUS

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Veloitamme palautuksen summasta 15 € arvosta käsittelykuluja paketeista, joita ei ole noudettu paketin säilytysajan puitteissa. Mikäli et halua noutaa pakettiasi, ilmoita siitä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Sähköpostiviesti katsotaan palautusilmoitukseksi ja tällöin ylimääräisiä käsittelykuluja ei palautuksesta veloiteta.


TUOTTEEN VAIHTO

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, liitä palautuksen mukaan palautuslomake, jossa kerrot mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Palautuksen saavuttua meille se käsitellään automaattisesti. Jos uusi tuote on halvempi kuin alkuperäinen tuote, palautamme ylimääräisen summan ilmoittamallesi tilille. Jos taas uusi tuote on kalliimpi, on asiakaspalvelumme sinuun yhteydessä, jotta sopiva maksutapa voidaan sopia.

 

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET TUOTTEET

Valitettavasti silloin tällöin, huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, paketit kärsivät kuljetuksessa vaurioita. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, nappaa valokuva tuotteesta ja kuljetuspakkauksesta, ja lähetä ne meille sähköpostilla (asiakaspalvelu@martinex.fi). Näin voimme tehdä vahinkoilmoituksen kuljetusvauriosta ja saat korvaavan tuotteen mahdollisimman nopeasti. Säilytä aina vahingoittunut kuljetuspakkaus.

 

VIALLINEN TAI VÄÄRÄ TUOTE

Jos tuotteessa ilmenee valmistus- tai materiaalivirhe, olethan aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme käsitellä asian tapauskohtaisesti ja saamme korvaavan tuotteen matkaan mahdollsimman pian. Mikäli pakettiin on eksynyt täysin väärä tuote, otathan tässäkin tapauksessa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa palautuksia tai vaihtoja koskevissa kysymyksissä. Soita 050 464 9770 tai laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@martinex.fi.