Facebook Pixel

1000 palaa Postilaatikot

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Kesäinen palapeli, jossa on 1000 palaa. Viehättävässä kuvassa on vanhan, vankkarakenteisen rakennuksen seinustalle kiinnitetty erilaisia postilaatikoita sekä odottamaan jätetty sininen polkupyörä. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Postilaatikot-palapeli henkii tunnelmaa, jossa vanha kohtaa uuden: punamullalla maalattu vankka hirsiseinä on jo kulunut, mutta silti vankasti pystyssä. Siihen on kiinnitetty erilaisia postilaatikoita, jotka kutsuvat miettimään, josko sittenkin sieltä löytyisi jotain muuta kuin laskuja: vaikka kirje tai postikortti! Rakennuksen seinustalle on jätetty sininen polkupyörä, joka värittää kokonaisuutta rennosti.

Vaihtuvat säät ja neljä vuodenaikaa ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasen tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät kotimaiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero4087004004
Palojen määrä1000
Mitat27 x 27 x 5 cm
Paino0,635 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>