Facebook Pixel

Afrikan Tähti -matkapeli

22,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Kari Mannerlan kehittämä Afrikan Tähti -peliklassikko nyt kätevänä matkapelinä, jonka pelinappulat pysyvät kiinni pelilaudassa magneettien avulla. Afrikan tähti on ollut kautta aikojen suosituin lautapeli Suomessa, ja se tuo edelleen elämyksiä koko perheelle. Lautapelissä pyritään löytämään Afrikan Tähti -timantti ensimmäisenä ja kuljettamaan se takaisin lähtöpaikkaan. Peli sopii kaikille yli 4-vuotiaille. Pelin kesto on noin 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa. Pelilaudan koko avattuna on 24 x 53,5 cm.

Seikkailun kaipuu ei kysy rajoja tai aikaa. Seikkaile Dar es Salaamin trooppisessa kaupunkisokkelossa tai koe Casablancan eksoottiset tuulet. Hyvällä onnella pelissä voi lentää aarteelta toiselle taskut täynnä rahaa, mutta huonommin käy, jos törmää matkallaan varasteleviin leopardeihin tai tyhjiin kaivoksiin.

Pelin säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: pelaajat etenevät Afrikan kartan pohjalta tehdyllä pelilaudalla noppaa heittämällä ja kääntävät pelikiekkoja aarteiden löytämiseksi. Aarteista saaduilla rahoilla voi nopeuttaa etenemistään pelissä. Voittaja on pelaaja, joka löytää Afrikan tähden ja vie sen aloituspisteeseen Tangeriin tai Kairoon.

Maailma on muuttunut pelilaudan suunnittelemisen jälkeen. Siirtomaiden itsenäistymisen jälkeen monia paikannimiä on muutettu, eivätkä kaikki nimistä ole enää todellisuudessa käytössä. Pelilautaa ja siinä käytettyjä nimiä ei kuitenkaan ole vuosien saatossa muutettu, vaan paikannimet ovat edelleen englanninkielisissä alkuperäisissä muodoissaan.

Kätevä matkapeli, jota voi pelata reissussa vaikkapa autossa, junassa tai lentokoneessa. Magneettisia nappuloita on helppo liikutella, eivätkä ne häviä niin helposti. Matkapeli on helppo sujauttaa laukkuun ja avata vasta pelihetken ollessa oleellinen. Nappulat ja muut osat pysyvät tallessa taitettavan pelilaudan sisällä, ja noppa pyörähtää pelilaudan päädyssä. Afrikan Tähti on aina mainio lahjaidea kaikille – sen äärelle kerääntyy helposti koko perhe, vauvasta vaariin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40856020
Pelaajien määrä2–6
Pelin kesto20 min
Ikäsuositus4+
KieliFI,SE,EN,EST
VaroituksetEi sovellu alle 3-vuotiaille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara.
Mitat18,5 x 27,5 x 3,5 cm
Paino0,44 kg
EAN-koodi6416550856020

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO