Facebook Pixel

Afrikan Tähti Retkikunnat

25,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Afrikan Tähti -peliklassikon lisäosa, joka tuo uudenlaista jännitystä rakastettuun peliin. Afrikan tähti on jälleen kadonnut jonnekin Cairon/Tangierin ja Cape Townin välimaastoon. Lisäosassa pelaajat valitsevat oman hahmon ja varustelevat retkikunnan timantin löytämiseksi ennen varsinaisen etsinnän aloittamista. Peli sopii kaikille yli 10-vuotiaille. Pelin kesto on noin 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa.

Retkikunnat on laajennusosa perinteiseen Afrikan Tähti -peliin.

Afrikan Tähti – Retkikunnat -peli vie pelaajat aivan uudentyyppiselle seikkailulle mystiseen Afrikkaan. Retkikunnat tarjoavat haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Perinteisestä Afrikan tähdestä tutut säännöt pätevät myös tässä lisäosassa, mutta uudet pelin ominaisuudet nostavat klassikkopelin uudelle taktiselle tasolle. Tällä kertaa varkaat eivät ole ainoa huolenaihe: on varottava sekä retken kulkuun puuttuvia muita pelaajia että matkalla vastaan tulevia vaaratilanteita. Malaria, taikausko, kuumuus, vauhkoontuneet eläinlaumat ovat pilanneet jo monen timantin kutsuun vastanneen retkikunnan voittohaaveen.

Pelaajat valitsevat itselleen hahmot ja lähtevät seikkailemaan Afrikkaan joko Cairosta tai Tangierista. Oman hahmon voi valita arkeologin, pohatan, opettajattaren ja seitsemän muun hahmon joukosta. Jokaisella hahmolla on omia erityisominaisuuksia. Ennen kuin timantin etsiminen voi alkaa, on pelaajien kasattava itselleen retkikunta, jonka kanssa edetä kohti päämäärää, Afrikan tähteä. Peli ei todellakaan ole selvä Afrikan tähden löydyttyä, sillä pelaajien mahdollisuus yhteistyöhön ja takinkääntöön pitää pelin jännittävänä loppuun saakka. Afrikan tähti – Retkikunnat on oma pelinsä, mutta sen pelaamiseen tarvitaan myös peruspeli eli Afrikan Tähti.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855993
Pelaajien määrä2–6
Pelin kesto90 min
Ikäsuositus10+
Mitat16,5 x 22,5 x 6 cm
Paino0,6 kg
EAN-koodi6416550855993

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO