Facebook Pixel

Arvaa eläin

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika saattaa olla hieman pidempi.

Saatavuus: Loppu varastosta

Koko perheen helppo, hauska, kätevä ja opettavainen tietovisapeli, joka koostuu korteista. Peli sopii kaikille yli 4-vuotiaille. Pelin kesto on noin 15 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 3-8 pelaajaa. Pelissä kisaillaan leikkimielisesti siitä, kenellä on paras muisti ja kuka osaa arvata oikean eläimen mahdollisimman vähillä vihjeillä. Peli kerää yhteen niin lapset kuin aikuisetkin. Pikkupeliä on kätevä säilyttää, ja se on kätevä napata mukaan vaikka reissuille - tai sujauttaa postiin ystäviä ilahduttamaan.

Pelin ideana on arvata oikea vastaus mahdollisimman vähillä vihjeillä. Mitä nopeammin vastauksen arvaa, sitä enemmän pelaaja saa pisteitä. Pelissä valitaan yksi pelaajista kysyjäksi, joka ei osallistu arvailuun. Kysyjäksi valittu voi ottaa pelin edetessä huomioon pelaajien ikäerot ja tietotasot. Kysyjällä on päätäntävalta pelin epäselvissä tilanteissa.

Pelin ensimmäisen vastausvuoron saa nuorin pelaaja. Jokaisessa kortissa on viisi vihjettä, jotka johdattelevat vastaajan kohti oikeaa eläintä. Kysyjä lukee kortin vihjeitä yksi kerrallaan samalle pelaajalle, kunnes pelaaja arvaa oikean vastauksen. Mitä enemmän vihjeitä pelaaja tarvitsee arvatakseen vastauksen, sitä vähemmän hän saa pisteitä. Arvausvuorossa oleva pelaaja saa aina niin monta pistettä, kuin oikeaan vastaukseen johtaneen vihjeen vieressä on tassunjälkiä. Jos pelaaja ei arvaa oikeaa vastausta, hän saa nolla pistettä. Tämän jälkeen muut pelaajat saavat kerran yrittää arvata oikean vastauksen, josta voivat ansaita yhden lisäpisteen. Jokaisen pelivuoron jälkeen kysyjä merkitsee saadut pisteet ylös, ja pelivuoro vaihtuu. Ensimmäisenä 30 pistettä kerännyt pelaaja voittaa pelin.

Peliä on mahdollista muokata keskustelua avaavaksi tai lisäpisteiden ansaitsemiseksi, esimerkiksi pelaajan kertoessa milloin on nähnyt kyseisen eläimen tai kertomalla eläimestä jotain sellaista, mitä vihjeistä ei selvinnyt.

Onnea peliin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40899744
Pelaajien määrä3-8
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus4+
Mitat14 x 17 x 3 cm
Paino0,18 kg
EAN-koodi6416550899744

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Joulunaikaan, 20.11.2023 jälkeen tilatuilla tuotteilla on palautusoikeus poikkeuksellisesti 8.1.2024 saakka.  Lue lisää >>