0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peliko Black Stories Peliko Black Stories
  • Peliko Black Stories Peliko Black Stories

PelikoBlack Stories

Kuvaus

"Mies ajaa autollaan kaupungin läpi. Hän laittaa radion päälle ja ampuu sitten itsensä" Siinä kaikki, mitä tiedämme! Sinun tehtäväsi on selvittää, mitä oikeasti tapahtui. Oliko mies humalassa? Kuuliko hän radiosta kauhean uutisen? Vastaukseksi pelinohjaajalta saat vain kyllä tai ei, joten kysyttävää riittää.

Pelissä on 50 korttia, joissa kussakin on oma puistattava tapahtumansa. Selvittämätön mysteeri jää kiehtomaan, joten peli saattaa kestää koko illan – ellei jopa yön pimeisiin hetkiin. Varaa siis paljon syötävää, ota mukava asento ja aloita urasi sherlockholmesina jo tänä iltana. Aivonystyräsi saavat ilmaisen jumppatunnin.

Saatavuus: Loppu varastosta

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

50 synkkää tarinaa: rikoksia, murhaajia, itsemurhia, kohtalokkaita aterioita – siis runsaasti ruumiita. Miten näin pääsikään käymään?

Black stories -tarinat ovat kiperiä, kieroutuneita, juonikkaita ja usein kammottavia tarinoita, jotka periaatteessa olisivat voineet tapahtua kuvauksensa mukaisesti. Pelaajien tavoitteena on selvittää miten kaikki nämä kauheudet ovat tapahtuneet. Tapahtumaketju rekonstruoidaan vaihe vaiheelta tekemällä kysymyksiä, arvaamalla ja pohtimalla annettuja tietoja. Joskus se onnistuu nopeasti: pari kolme kysymystä ja ollaan jo oikeilla jäljillä. Mutta usein päällisin puolin helppo tarina saattaakin olla vaikea pähkinä purtavaksi.

Black stories -tyyppiset tarinat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Englanniksi tällaisia arvoituksenomaisia tarinoita kutsutaan nimellä Mystery Riddles. Mutta näitä voidaan myös kutsua lateraalisiksi pulmiksi, käsitteellisiksi pulmiksi, tarina-arvoituksiksi, salapoliisiarvoituksiksi tai vain mysteereiksi. Todella mustia ovat kuitenkin vain black stories.

Tämä on yhtä puistattava kuin hauska peli, jonka ei pitäisi puuttua yksiltäkään kutsuilta tai juhlista – tempaisee mukaansa niin pienen kuin suuremmankin seurueen.

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 12+
Pelinkesto 2–222 min
Pelaajien määrä 2+
Mitat 9,5 x 13,5 x 2,5 cm
Paino 207 g
Tuotenumero 40861604
EAN-koodi 6416550861604