Facebook Pixel

Black Stories

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Koukuttava tarinapeli, jossa on 50 hirvittävää tarinaa selvitettävänä. Pelin idea on, että yksi pelaaja kertoo tapahtuman ja muiden pelaajien täytyy kyselemällä ratkaista, mitä on tapahtunut. Kyselijä voi vastata kysymyksiin vain kyllä tai ei. Peli sopii kaikille yli 12-vuotiaille. Mainio peli illanistujaisiin, automatkoille, mökille. Loistava lahjaidea kaikille mysteerien ystäville.

Mies ajaa autollaan kaupungin läpi. Hän laittaa radion päälle ja ampuu sitten itsensä. Siinä kaikki, mitä tiedämme! Sinun tehtäväsi on selvittää, mitä oikeasti tapahtui. Oliko mies humalassa? Kuuliko hän radiosta kauhean uutisen? Pelissä on 50 korttia, joissa kussakin on oma puistattava tapahtumansa. Selvittämätön mysteeri jää kiehtomaan, joten peli saattaa kestää koko illan – ellei jopa yön pimeisiin hetkiin. Varaa siis paljon syötävää, ota mukava asento ja aloita urasi sherlockholmesina jo tänä iltana. Aivonystyräsi saavat ilmaisen jumppatunnin.

50 synkkää tarinaa: rikoksia, murhaajia, itsemurhia, kohtalokkaita aterioita – siis runsaasti ruumiita. Miten näin pääsikään käymään?

Black stories -tarinat ovat kiperiä, kieroutuneita, juonikkaita ja usein kammottavia tarinoita, jotka periaatteessa olisivat voineet tapahtua kuvauksensa mukaisesti. Pelaajien tavoitteena on selvittää miten kaikki nämä kauheudet ovat tapahtuneet. Tapahtumaketju rekonstruoidaan vaihe vaiheelta tekemällä kysymyksiä, arvaamalla ja pohtimalla annettuja tietoja. Joskus se onnistuu nopeasti: pari kolme kysymystä ja ollaan jo oikeilla jäljillä. Mutta usein päällisin puolin helppo tarina saattaakin olla vaikea pähkinä purtavaksi.

Black stories -tyyppiset tarinat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Englanniksi tällaisia arvoituksenomaisia tarinoita kutsutaan nimellä Mystery Riddles. Näitä voidaan myös kutsua lateraalisiksi pulmiksi, käsitteellisiksi pulmiksi, tarina-arvoituksiksi, salapoliisiarvoituksiksi tai vain mysteereiksi. Todella mustia ovat kuitenkin vain black stories.

Tämä on yhtä puistattava kuin hauska peli, jonka ei pitäisi puuttua yksiltäkään kutsuilta tai juhlista – tempaisee mukaansa niin pienen kuin suuremmankin seurueen.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861604
Pelaajien määrä2+
Pelin kesto2–222 min
Ikäsuositus12+
Mitat9,5 x 13,5 x 2,5 cm
Paino0,207 kg
EAN-koodi6416550861604

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>