0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peliko Cobra Paw Peliko Cobra Paw
  • Peliko Cobra Paw Peliko Cobra Paw
  • Peliko Cobra Paw Peliko Cobra Paw

PelikoCobra Paw

Kuvaus

Vuoden Peli 2018 -finalisti, Cobra Paw valloittaa! Tarkkaavaisuutta sekä nopeutta vaativa uusi hauska nappauspeli, jossa pelaajien pitää heittää vuorotellen noppaa ja napata samanaikaisesti nopan kuvia vastaava laatta pöydältä ennen muita pelaajia. Cobra Paw – onko kaikkien tassut ja liikkeet valmiina salamannopeaan toimintaan?

Saatavuus: Heti

21,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tervetuloa Mestari Miaun temppeliin! Copra Paw on muinainen nopeutta ja mielenlujuutta testaava turnaus, jossa kilpailijat kerääntyvät areenalle laittamaan sisimpänsä, taitonsa ja rohkeutensa koetukselle sekä kunnioittamaan Suurta Opettajaa, Mestari Miauta.

Pelaajien pitää kunnioittaa vastustajaa sekä arvostaa opettajaa, tyhjentää mieli ja heittää noppaa, huomata oikeat kuviot kivissä, napata kivet vastustajaa nopeammin, tarkastella suoritusta ja rauhoittaa sisimpänsä.

Pelin ideana on yksinkertaisesti napata ja kerätä ensimmäisenä kuusi tassudo-kiveä. Pelissä on kolme erilaista tyylisuuntaa ja pelivariaatiota.

…Cobra Paw –turnaus pohjautuu muinaiseen kivennappauspeliin nimeltä Tassudo, jonka uskotaan olleen salaperäisen erakon, Phee Leijonan, kehittämä. Phee Leijonan tassut olivat niin nopeat, että kun hän nappasi kiven, yltyi hirmuinen tuuli kylvämään tuhoa ja hävitystä kaikkialle, minne osui. Hän käytti voimaansa hyväkseen ottaakseen haltuunsa koko maan, ja pelko ja viha levisivät laajalti. Se oli surullista aikaa. Eräänä päivänä vaeltava ninja – joka kulki nimellä Mestari Miau – astui sisään Phee Leijonan luolaan ja haastoi tämän pelaamaan kanssaan erän Tassudoa. Kisan häviäjä tuomittaisiin ikiajoiksi kadotukseen. Mestari Miau oli kehittänyt tekniikan nimeltä Cobra Paw (Kobra-tassu). Tämän tekniikan avulla Phee Leijona vihdoin kukistui, ja näin onnellisuus ja kaikenlainen hyvä palasivat maahan. Vaikka lukemattomat vastustajat ovat haastaneet Mestari Miaun hänen elinaikanaan, ei yksikään ole päässyt lähellekään voittoa. Vielä nykyäänkin Cobra Paw –turnauksia järjestetään Mestari Miaun perintöä kunnioittaen. Legenda kertoo, että jos joku onnistuu hallitsemaan Cobra Paw –tekniikan, Mestari Miau palaa vielä…

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Pelinkesto 10 min
Pelaajien määrä 2–6
Mitat 19 x 17 x 6 cm
Paino 2 g
Tuotenumero 40861819
EAN-koodi 6416550861819