0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peliko Dragon Dance Peliko Dragon Dance
  • Peliko Dragon Dance Peliko Dragon Dance
  • Peliko Dragon Dance Peliko Dragon Dance
  • Peliko Dragon Dance Peliko Dragon Dance
  • Peliko Dragon Dance Peliko Dragon Dance

PelikoDragon Dance

Kuvaus

Hauska ja moniulotteinen kokoamaispeli, joka sopii koko perheelle tai lasten yhteisiin hetkiin. Pelissä jokainen rakentaa kierros kierrokselta oman lohikäärmeen ja voittaja on se, jonka lohikäärme on selvinnyt hyökkäyksistä ja on korkein korttien loppuessa. Lohikäärmemäisiin pelihetkiin!

Saatavuus: Heti

24,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Rakenna hienoin ja korkein lohikäärme, ja onnistu pitämään se ehjänä pelin tiimellyksessä! Uusi, ihastuttava ja erilainen rakennuspeli antaa mielikuvitukselle siivet. Pelissä jokainen pelaaja kokoaa oman lohikäärmeen, ujuttaen kortteja kiinni toisiinsa yksi kerrallaan, aina omalla pelivuorollaan.

Pelin alussa jokainen saa lohikäärmeen pään sekä kaksi lovin varustettua lohikäärmekorttia, ja yhdistää vartalokortit toisiinsa haluamallaan tavalla. Tästä eteenpäin kierros kierrokselta kortteja lisätään rakennelmiin ja varotaan erikoiskortteja: Lohikäärmetanssi, Tulisyöksy ja Hännän heilautus. Ne mahdollistavat taktikoinnin ja muiden lohikäärmerakennelmien horjuttamisen – voi vain toivoa, että oma lohikäärme ei joudu kohteeksi! Peli loppuu, kun kaikki kortit on käytetty ja jokaisella on vain pää käytettävänä. Kun päät on asetettu paikoilleen mahdollisimman korkealle, arvioidaan tilanne: pelaaja jonka lohikäärmeen pää on korkeimmalla, on koko pelin voittaja.

Rakenna tukeva ja korkea lohikäärme – onnea matkaan!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Pelinkesto 15 min
Pelaajien määrä 2–5
Mitat 10 x 24,5 x 10 cm
Paino 850 g
Tuotenumero 40861804
EAN-koodi 6416550461804

Martinex suosittelee: