Facebook Pixel

Frenemy Dice

21,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika saattaa olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Nopeatempoinen noppapeli, jossa heitetään noppia ja täytetään kortteja mahdollisimman nopeasti - aina yhdessä toisen pelaajan kanssa. Jokaisella kierroksella saa pisteitä täytetyn kortin osoittaman määrän verran, ja pelin voittaa se jolla on eniten pisteitä kasassa. Peliä voi pelata samanaikaisesti 3-5 pelaajaa. Peli kestää n. 15 min ja se sopii yli 7-vuotiaille. Onnea peliin!

Kortit pöytään ja nopanheitto alkaa N-Y-T NYT! Kenellä on vitosia? Tarvitsen vielä kaksi ykköstä! Äkkiä! Sinä ja minä - vai sittenkin joku muu? Kuinka paljon muilla on pisteitä, mitä kannattaa tehdä?>/p>

Nopeatempoinen, vauhdikas, hauska ja taktikointia vaativa noppapeli. Alussa pöytään lyödään neljä korttia, ja jokaiselle pelaajalle annetaan oman väriset nopat. Kortit pitää täyttää nopilla, mutta jokaiselle kortille tarvitaan aina kahden pelaajan noppia. Tehkää yhteistyötä ja kerätkää kasaan tarvittavat nopat, joilla korjaatte kortin pisteet. Muodostatteko liittoumia vai käännyttekö toisianne vastaan? Ystävän ja vihollisen raja hämärtyy tässä nopeatempoisessa noppapelissä. Pelin voi lopettaa joko kymmenen kierroksen jälkeen tai sitten, kun koko korttipakka on käytetty. Voittaja on se, jolla on pelin lopussa eniten pisteitä.

Peli on kielivapaa ja sisältää säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi. Näppärän kokoinen pakkaus on helppo ottaa myös matkalle mukaan. Peli-iloa ja onnea!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861871
Pelaajien määrä3-5
Pelin kesto15 min
Ikäsuositus7+
KieliFI,SE,NO,DK,EN
Mitat20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,38 kg
EAN-koodi6416550861871

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Joulunaikaan, 20.11.2023 jälkeen tilatuilla tuotteilla on palautusoikeus poikkeuksellisesti 8.1.2024 saakka.  Lue lisää >>