Facebook Pixel

Get Mammoth

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Loppu varastosta

Jännittävä ja taktinen koko perheen peli, jonka tavoite on metsästää mammutteja perinteiseen luolamiesten tapaan ajamalla ne alas jyrkänteeltä. Varo ettet tipu itse perässä tai uppoa tervahautaan. Voittaja on se pelaaja, jonka heimo on selvinnyt viimeisenä hengissä. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa. Peli kestää n. 25 min ja se sopii yli 8-vuotiaille. Iloisia yhteisiä pelihetkiä!

Heimosi tarvitsee ruokaa ja mammutti maistuisi. Jokainen pelaaja saa neljä soturia, seitsemän korttia, mammutin ja oman pelilaudan. Mammutti asetetaan kielekkeen reunalle ja soturi pelilaudan alkuun. Pelissä jokainen pelaaja pelaa yhden kortin aina kierroksella samanaikaisesti: liikkuu korttien yhteissumman verran eteenpäin. Erikoiskorteilla voi vaikuttaa omaan liikkumiseen tai jättää vuoron välistä. Jahtaa mammutti alas kielekkeeltä, mutta varo ettet putoa itse perässä. Vältä myös tervahautaa. Aja kilpailevat heimot sukupuuttoon ja ruoki omaa heimoasi makoisalla mammutilla: ruokaa saa aina, kun onnistuu tiputtamaan mammutin kielekkeeltä. Voittaa voi kahdella tavalla: joko kerätä kuusi mammutinpotkamerkkiä tai vaihtoehtoisesti olla viimeinen heimo, joka on pysynyt hengissä. Hauska ja mielenkiintoinen peli koko perheelle - nyt tarvitaan taitoa, taktiikkaa ja ripaus onnea!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861857
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto25 min
Ikäsuositus8+
Mitat10 x 24,5 x 10 cm
Paino0,66 kg
EAN-koodi6416550861857

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>