Facebook Pixel

Kurkku-korttipeli

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Koko perheen perinteinen, taktinen ja hauska vihannesaiheinen korttipeli, joka sopii kaikille yli 4-vuotiaille. Pelin kesto on n. 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 3 tai useampi pelaaja. Pelin tarkoituksena on voittaa tikkejä – mutta ei välttämättä viimeistä. Pelin voittamiseen tarvitaan taktiikkaa ja ripaus onnea. Pienikokoinen peli kulkee helposti mukana, eikä se vie kodin kaapeissa tilaa. Iloa ja hauskuutta arkeen!

Viihdyttävä korttipeli, jonka pakan kortit on kuvitettu erilaisilla vihanneksilla. Jokaisella vihanneksella on oma pistemäärä eli arvo. Pelissä asetetaan kortteja vuorotellen pelipöydälle. Päällimmäisenä oleva kortti määrää millaisen kortin seuraava pelaaja voi vuorollaan asettaa: joko samanarvoisen, suuremman tai jos näitä ei ole, pienimmän korttinsa. Kierroksen jälkeen katsotaan, kuka sen voitti – kuka voitti tikin.

Peli jatkuu tikki kerrallaan, kunnes kaikilla pelaajilla on kädessään yksi kortti. Silloin pelaajat näyttävät korttinsa, ja se pelaaja jolla on suurin kortti, voittaa viimeisen tikin. Viimeisen tikin voittanut pelaaja saa pisteitä viimeisen korttinsa mukaan. Tämän jälkeen pisteet merkitään ylös, kortit sekoitetaan ja jaetaan: kokonaan uusi kierros alkaa.

Kun joku pelaajista on saanut kerättyä 21 pistettä, hänestä tulee ”kurkku” ja hän joutuu pois pelistä. Voittaja on se pelaaja, joka on viimeisenä pelissä mukana.

Pelionnea!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40899676
Pelaajien määrä3+
Pelin kesto20 min+
Ikäsuositus4+
Mitat14 x 17 x 3 cm
Paino0,205 kg
EAN-koodi6416550899676

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>