Facebook Pixel

Peliko Muumilaakson puuhapolku

24,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Puuhakas, hauska ja opettavainen muumiaiheinen peli, jossa suoritetaan hauskoja tehtäviä tai toimintoja. Haisuli tuo peliin hauskan lisän. Pelin voittaa se, joka pääsee ensimmäisenä maaliin. Peli sopii 2-6 pelaajalle ja sen ikäsuositus on 4+. Pelin kesto on n. 20 min.

Muumilaakson puuhapolun varrelta löytyy vaikka mitä hauskaa! Lähde puuhakkaalle kävelyretkelle Muumilaaksoon ja suorita polun varrella hauskoja tehtäviä ja toimintoja. Haisulia kannattaa pitää silmällä, sillä hän ei tykkää noudattaa ohjeita vaan suorittaa tehtävät mieluiten aina päinvastoin kuin ohjeissa tai sitten hupsulla tavalla. Iloista ja hauskaa retkeä!Pelissä yksi toimii tehtäväkorttien lukijana, ja muut pelaavat. Jokainen pelaaja heittää vuorollaan noppaa ja liikkuu sitten nopan silmäluvun ja pelilaudan osoittamien merkkien mukaisesti. Tehtäväkorteista paljastuu hauskoja pieniä tehtäviä ja Haisuli-kortti tuo ratkiriemukasta tekemistä tehtävien suorittamiseen. Pelissä lapsi oppii kuin huomaamattaan ohjeiden noudattamista, tarkkaavaisuutta ja mielikuvituksellisuutta. Peli sopii ihanasti koko perheelle pelattavaksi tai niin, että aikuinen tai vanhempi sisarus toimii ohjaajana. Pelin voittaa se, joka on päässyt ensimmäisenä maaliin. Puuhakkaita hetkiä Muumilaakson Puuhapolun parissa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40855245
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto20 min
Ikäsuositus4+
KieliFI
Mitat27 x 19 x 4,5 cm
Paino0,55 kg
EAN-koodi6416550855245

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>