Facebook Pixel

Palapeli 1000 palaa Kissanpäivät

14,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Kesäisen leppoisa palapeli, jossa on 1000 palaa. Kuvassa hurmaava raidallinen kissa nauttii hetkestä ja katselee ympärillään olevaa vihreää, eloisaa luontoa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Suloinen kissa on asettunut portaiden juurelle, aivan vihreän ruohikon tuntumaan. Portaiden pielessä kukkii punainen pelargonia, se luo maisemaan kesäidylliä parhaimmillaan. Koskakohan kissanpentu lähtee liikkeelle: haluaakohan hän seuraavaksi silityksiä, syötävää vai aikooko se loikata tavoittelemaan perhosia tai muita kesään kuuluvia hyönteisiä?

Vaihtuvat säät ja neljä vuodenaikaa ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasen tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät kotimaiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero4087004002
Palojen määrä1000
Mitat27 x 27 x 5 cm
Paino0,635 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>