Facebook Pixel

Palapeli 1000 palaa Osaka

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Ihastuttava palapeli, jossa on 1000 palaa. Kuvassa on ihmisvilinää ja kirkkaita valoja iltaan hämärtyvässä Osakassa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Osaka on suurkaupunki Japanissa, Tyynenmeren rannikolla. Osakassa on noin 2,7 miljoonaa asukasta, ja se tunnetaan kaupallisena keskuksena sekä elävästä ruoka- ja viihdekulttuuristaan. Osaka-palapelin kuva on kuva on aurinkoinen otos, jossa vesi kimmeltää kutsuvana korkeiden ja värikkäiden rakennusten välissä. Ihmisvilinä ja kaupunkimaisema suorastaan kutsuvat tutustumaan kaupunkiin paremmin!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870491-001
MateriaaliPahvi
Palojen määrä1000
Mitatpkt./förp./box 27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,635 kg
EAN-koodi6416550870507
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>