Facebook Pixel

Palapeli 1000 palaa Venetsia

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Aurinkoisen tunnelmallinen palapeli, jossa on 1000 palaa. Kuva vie ajatukset Venetsiaan. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyskartongista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Venetsia, eli La Serenissima, sijaitsee Adrianmeren rannalla, Pohjois-Italiassa. Se on historiallisen kaupunki, joka vajoaa hitaasti mereen. Ainutlaatuisesta tunnelmastaan kuuluisa Venetsia on levittäytynyt yhteensä 118 saarelle, ja tämä kanaalien ja gondolien sekä kauniiden rakennusten muodostama kaunis kaupunki on upea kokonaisuus. Kaupunki on myös taiteen, kulttuurin ja karnevaalien kehto. Palapelin aurinkoinen kuva vie ajatukset Venetsian kapeille kaduille ja risteilemään kanaalia pitkin gondolin kyydissä.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Suomessa valmistetuissa Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870491-017
MateriaaliKierrätyskartonki, paperi
Palojen määrä1000
Mitat27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,62 kg
EAN-koodi6416550870958

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>