Facebook Pixel

Palapeli 500 palaa Dia de muertos

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Värikäs palapeli, jossa on 500 palaa. Palapelin kuvassa on värikkäästi koristeltuja pääkalloja, jotka liittyvät meksikolaiseen Kuolleiden päivä -juhlapyhänviettoon. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyspahvista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Dia de Muertos on vainajien muistopäivä, jota vietetään marraskuun taitteessa Meksikossa ja Keski-Amerikan sekä osassa Etelä-Amerikan maita. Kuolleiden päivänä kuolema hyväksytään ja sitä pilkataan - silloin juhlitaan sekä muistellaan kuolleita. Dia de Muertos -päivän juhlintaan kuuluvat värikkäät ja koristellut pääkallot, jotka viittaavat sekä kuolleisiin että erityisesti muinaiseen Lady of the Dead -jumalattareen, jota nykypäivänä edustaa La Calavera Catrina. Hän on nykyään Kuolleiden päivän yksi keskeisimmistä hahmoista. Dia de Muertos -päivänä juhlitaan vainajia ja muistellaan heitä erilaisin rituaalein.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 500 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870446-008
Materiaalikierrätyspahvi
Palojen määrä500
Mitatpkt./förp./box 20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,35 kg
EAN-koodi6416550870781

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>