Facebook Pixel

Palapeli 500 palaa Forum romanum

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Historiaa huokuva palapeli, jossa on 500 palaa. Palapelin kuvassa on Forum Romanumin rauniot. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyspahvista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Forum Marinum sijaitsee Roomassa, pienellä kukkulalla lähellä Colosseumia. Forum Marinum huokuu historiaa: se oli antiikin Rooman aikainen keskus, jossa liiketoiminta, politiikka ja uskonto yhdistyivät. Siellä sijaitsi myös Rooman kuuluisa senaatti, jossa tehtiin suuria päätöksiä. Forum Marinumilta on upeat näköalat, ja itse aukiolla on vielä nähtävissä osittain pylväikköjen, rakennusten, riemukaarten ja veistosten rauniot.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 500 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870446-005
Materiaalikierrätyspahvi
Palojen määrä500
Mitatpkt./förp./box 20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,35 kg
EAN-koodi6416550870750

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>