Facebook Pixel

Palapeli 500 palaa Siniset seinät

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Ihastuttava palapeli, jossa on 500 palaa. Kuvassa on kaunis oviaukko ja upean yksityiskohtaiset tiiliseinät Shah-I-Zindassa, Uzbekistanissa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Uzbekistanissa sijaitsee Shah-i-Zinda, eli Elävän kuninkaan hauta. Se on massiivisten hautamauseleumien reunustama kuja, jonka vanhat muistomerkit ovat upeaa katseltavaa. Jopa vuosisatoja vanhat muistomerkit on entisöity, ja yksityiskohtainen väriloisto on silmiä hivelevän kaunis. Siniset mosaiikit muodostavat upeita kuvioita ja on taidokkaasti valmistettuja.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 500 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870446-003
MateriaaliPahvi
Palojen määrä500
Mitatpkt./förp. 20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,35 kg
EAN-koodi6416550870477
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>