Facebook Pixel

Palapeli 500 palaa Smögen

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Tunnelmallinen palapeli, jossa on 500 palaa. Palapelin kuvassa on ruotsalainen kalastajakylä Smögen. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Palapeli on valmistettu kierrätyspahvista, ja sen koko on valmiiksi koottuna 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Smögen on idyllinen saari Ruotsin länsirannikolla, joka on perinteinen kalastuskaupunki. Purjehtijat ja veneilijät, matkailijat ympäri maailman sekä ruotsalaiset kotimaanmatkailijat ovat ottaneet tämän kohteen omakseen. Rakastettu, vilkas kesäkaupunki kylpee nyt laskevan auringon valossa. Kanootti lipuu hiljalleen eteenpäin tyynessä vedessä, ja Smögen näyttäytyy värikkäänä ja kutsuvan suloisena.

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 500 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870446-007
Materiaalikierrätyspahvi
Palojen määrä500
Mitatpkt./förp./box 20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,35 kg
EAN-koodi6416550870774

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>