Facebook Pixel

Palapeli 500 palaa Venetsia

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Aurinkoinen palapeli, jossa on 500 palaa. Kuvassa on hurmaava maisema Venetsiasta, jossa näkyy turkoosia vettä ja kauniita rakennuksia. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2,7 x 2,9 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 48 x 34 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Venetsia on ihastuttava kaupunki, joka sijaitsee Italiassa. Venetsia on rakennettu 118 saarella, Venetsian laguunissa. Venetsia on tunnettu lukuisista silloistaan, gondoleistaan sekä viehättävästä arkkitehtuuristaan. Venetsia-palapelin kuva on aurinkoinen otos, jossa vesi kimmeltää kutsuvana, veneet ajelevat kanaalissa ja rakennukset näyttävät viehättäviltä. Kuva suorastaan kutsuu astumaan gondoliin ja nauttimaan Venetsian tunnelmasta!

Vaihtuvat säät ja vuodenajat ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasten tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät mielenkiintoiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 500 palaa, ja se tarjoaa mukavasti haastetta kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870446-001
MateriaaliPahvi
Palojen määrä500
Mitatpkt./förp./box 20 x 20 x 5,5 cm
Paino0,35 kg
EAN-koodi6416550870453
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>