Facebook Pixel

Palapeli 54 palaa Arktiset eläimet

6,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Suloinen 54-palainen palapeli, jonka kuvassa on arktisia eläimiä kellumassa jäälautoilla. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x 6 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 42 x 30 cm. Rauhallisiin hetkiin palapelin äärellä, yksin tai lapsen seurassa. Valmiin palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

On viileä päivä, ja lunta satelee hiljalleen. Jäävuorten edustalla on suuria jäälauttoja, joiden päällä jääkarhu, pingviini, hylje ja mursu kelluvat jokainen omallaan. Yksi pingviini laskeutuu parhaillaan ilmapallon avulla ystäviensä luo. Pinnan alla valas sekä delfiini polskuttelevat iloisina: nekin haluavat osallistua hauskaan hetkeen eläinystäviensä kanssa. Vaikka onkin viileää, tunnelma on silti iloisen lämmin!

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870323-001
MateriaaliPahvi
Palojen määrä54
Mitatpkt./förp. 24,5 x 18 x 3 cm
Paino0,222 kg
EAN-koodi6416550870330
ValmistusmaaSuomi

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>