Facebook Pixel

Palapeli 54 palaa Dinosaurukset

6,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Suloinen 54-palainen palapeli, jonka kuvassa esihistorialliset hirmuliskot tallustelevat vehreässä maisemassa. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 6 x 6 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 42 x 30 cm. Rauhallisiin hetkiin palapelin äärellä, yksin tai lapsen seurassa. Valmiin palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Suuret dinosaurukset astelevat kumpuilevassa maisemassa eteenpäin. Lentolisko liitelee taivaalla ja muut kuljeskelevat sulassa sovussa eteenpäin. Vaan kuka tietää, mitä dinosauruksia kuvassa on? T-Rex, triceratops, velociraptor ja stegosaurus - menikö oikein? Tämä kannattaa tarkistaa eläinkirjasta, ja se vasta onkin mielenkiintoista!

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870323-003
MateriaaliPahvi
Palojen määrä54
Mitatpkt./förp. 24,5 x 18 x 3 cm
Paino0,266 kg
EAN-koodi6416550870354

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>