Facebook Pixel

Pikku Pupu Piilosilla

25,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Pikku Pupu Piilosilla on leikkiin perustuva peli, jota aikuinen tai vaikkapa vanhempi sisarus pelaa yhdessä pienen lapsen kanssa. Pelissä aikuinen piilottaa pupuja niitylle, ja vain korvat jäävät näkyviin. Lapsi yrittää löytää pupun tietyn värisenä, pupun tietyllä ilmeellä tai pupun, jolla on tietty ruoka kädessä. Pikku Pupu Piilosilla on leikkisä peli, jossa kukaan ei häviä: lapsi saa arvata ja etsiä niin kauan, kunnes oikea pupu on löytynyt. Tämä ihana peli ei vaadi lapselta lainkaan aiempaa tietoa tai osaamista, vaan lapsi oppii kaiken tarvittavan pelatessa. Lapsen oppiessa löytämään puput, aikuinen lisää pelin vaativuustasoa vastaamaan lapsen kyvykkyystasoa. Peli on kahdelle tai useammalle pelaajalle. Peli kestää n. 10 min ja se sopii pienille lapsille jo 1,5 vuoden iästä alkaen. Leikin ja pelaamisen iloa!

Pikku Puput ovat loikkineet vihreälle niitylle, ja piiloutuneet leikkisästi. Pupusten korvat ovat kuitenkin jääneet näkyviin, voi pikkuisia! Etsitään niitä yhdessä - yritetään löytää samanlaisia pelin ohjeiden mukaisesti!

Pikku Pupu Piilosilla on peli, joka kasvaa yhdessä lapsen kanssa! Pelissä on useita vaikeustasoja: pelaa samaa tasoa niin kauan, kunnes lapsi löytää pupun ensimmäisellä yrittämällä joka kerta. Tällöin on aika siirtyä seuraavaan vaikeustasoon. Samalla tasolla voi vierähtää useampi pelikerta. Peli opettaa lapselle värien ja ruokien tunnistamista, ilmeiden tunnistamista, käsitteet samanlainen ja erilainen, motorisia ja kielellisiä taitoja sekä kehittää muistia.

Tässä pelissä ei lasketa pisteitä eikä kukaan häviä. Voit auttaa ja ohjata lasta, jos hän jää jumiin jollekin tasolle. Pikku Pupu Piilosilla -peli onkin ihastuttava ison ja pienen ihmisen tapa kommunikoida ja leikkiä ja yhdessä. Eläimet osaavat myös kertoa hassuja juttuja, joita ihmiskorva ei muuten kuulisi! Pikku Pupu seuraa lapsen seikkailuja vuodesta toiseen yhtä ihastuneena.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861864
Pelaajien määrä2+
Pelin kesto10 min
Ikäsuositus1,5+
KieliFI
Mitat19 x 27 x 8 cm
Paino0,383 kg
EAN-koodi6416550861864

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO