Facebook Pixel

Sika-korttipeli

9,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä

Saatavuus: Heti

Koko perheen hauska ja helppo korttipeli, joka on kuvitettu eläinaiheisilla kuvilla. Pelin tarkoituksena on kerätä ensimmäisenä neljä samanlaista korttia. Viimeisenä neljä samanlaista korttia kerännyt pelaaja on possu, ja häviää pelin. Peliä voi pelata samanaikaisesti 3-8 pelaajaa. Peli kestää n. 20 min ja se sopii kaikille yli 5-vuotiaille. Pienikokoinen peli kulkee helposti mukana, eikä vie kodin kaapeissa tilaa. Iloa ja hauskuutta arkeen!

Pelin aloittaa pelaaja, jolla on possukortti. Possukortti annetaan vasemmalle olevalle pelaajalle, joka ojentaa vaihdossa toisen eläinkortin. Kun joku pelaajista on saanut kerättyä käteensä neljä samanlaista korttia, hän asettaa ne eteensä pöydälle ja poistuu pelistä. Peli etenee näin vuorotellen, pelaajien vähentyessä. Se pelaaja, joka jää viimeisenä jäljelle, on pelin possu ja häviää pelin. Peliä on mahdollista muokata kahdella eri tavalla pelattavaksi aina pelaajien iän mukaan tai vaihtelua tuomaan.

Pikkupeliä on kätevä säilyttää ja napata se mukaan reissuille - tai sujauttaa postiin ystäviä ilahduttamaan.

Röh!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40899690
Pelaajien määrä3-8
Pelin kesto20 min+
Ikäsuositus5+
Mitat14 x 17 x 3 cm
Paino0,2 kg
EAN-koodi6416550899690

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>