Facebook Pixel

Wooop Wooop

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä

Saatavuus: Heti

Hyväntuulinen peli pienille poliiseille, jotka pääsevät suorittamaan erilaisia tehtäviä. Pakkaus muuntuu poliisiautoksi ja sisältää Poliisi-figuurin. Pelissä pelaajat yrittävät saada mahdollisimman monta murtovarasta kiinni löytämällä toisiaan vastaavien varkaiden kuvat. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa. Peli kestää n. 20 min ja se sopii yli 4-vuotiaille. Iloisia pelihetkiä!

Piipaa piipaa! Varaskopla liikkuu kaupungissa, mutta onneksi poliisi autoineen on lähellä. Poliisimestari kiitää autollaan apuun, ja yrittää saada mahdollisimman monta rikosta ratkaistua. Woop Woop -pelissä pelilaatikko muuntautuu poliisiautoksi, jota ohjaa Poliisi-figuuri. Pelaajat yrittävät vuorollaan saada mahdollisimman monta murtovarasta kiinni löytämällä toisiaan vastaavien varkaiden kuvat. Eniten kortteja kerännyt Poliisi voittaa pelin. Iloisia pelihetkiä pienille poliiseille!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861796
Pelaajien määrä2-4
Pelin kesto20 min
Ikäsuositus4+
KieliFI, SE, NO, DK, EN
Mitat17 x 8 x 12 cm
Paino0,55 kg
EAN-koodi6416550861796

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>