Facebook Pixel

Fanorama saippuakuplaviuhka vihreä

7,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Uudenlainen ja upea kokoontaittuva saippuakuplaviuhka, joka aukeaa kahvaa puristamalla. Yhdellä viuhkan heilautuksella saa luotua samanaikaisesti kymmeniä erikokoisia saippuakuplia. Fanorama-saippuakuplaviuhka on pakattu koeputkeen, joka sisältää 100 ml kuplanestettä. Kasta vain viuhka koeputken nesteeseen, avaa ja käytä! Saippuakuplaviuhkaa voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen, ja koeputken voi täyttää millä tahansa kuplanesteellä. Viuhkat on kuvioitu suloisen hauskasti.

Ilman täyttyy hersyvästä naurusta ja riemunkiljahduksista. Ympäriinsä leijailevat saippuakuplat näyttävät taianomaisen kauniilta: ne kimaltelevat sateenkaaren väreissä ja liikkuvat kevyesti ilmavirran mukana. Saippuakuplat ilahduttavat niin pieniä kuin isompiakin, ja niiden seuraaminen, puhaltelu sekä poksauttelu luo ajattoman ihanaa iloa päivään.  Vain pieni kädenheilautus tai puhallus, ja kuplia tulee aina vain lisää. Ihanaa!

Saippuakuplat tuovat herkkää kauneutta myös juhlaviin hetkiin. Tuoreen hääparin päälle heitetyn riisin sijaan kauniit saippuakuplat ovat suloinen vaihtoehto. Ilmassa leijuvat upeat kuplat eivät täytä kampausta tai vaatteiden jokaista koloa, vaan häviävät kuin itsestään - ne luovat myös valokuviin ainutlaatuista keveyttä.

Uusi suosikki - sopii kaikenikäisille aina pienistä lapsista alkaen, myös valokuvaaville & snäppääville teineille sekä edelleen aikuisille. Iloa, kauneutta ja leikkisyyttä päivään!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero3300225004
MateriaaliMuovi, kuplaliuos
Ikäsuositus4+
VaroituksetEi juotavaksi. Pese kädet käytön jälkeen.
Mitat3 x 25 x 3 cm
Paino0,147 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>