0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Play Muovailumassasetti Play Muovailumassasetti
  • Play Muovailumassasetti Play Muovailumassasetti

PlayMuovailumassasetti

Kuvaus

Monipuolinen ja turvallinen muovailumassa, joka innostaa sekä pienet että isot lapset muovailemaan, muotoilemaan, luomaan ja kokeilemaan. Se on erittäin monikäyttöinen: sitä voi käyttää perinteisesti muovailuvahana tai vaihtoehtoisesti tehdä siitä kuivatettavia luomuksia, jotka voi värittää tai maalata haluamallaan tavalla. Massa on pakattu säilytyspurkkeihin.

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Uusi ja innovatiivinen muovailumassa, joka on ihastuttanut lapsia ja aikuisia jo ympäri maailmaa on vihdoin täällä! Ilahduttavat värit ja erittäin pehmeä rakenne tekevät sen käytöstä miellyttävää ja helppoa – ja lapsen motoriset taidot sekä käden ja silmän yhteistyö kehittyy kuin itsestään tämän innostavan tekemisen äärellä. Muovailumassaa voi käyttää joko perinteisesti muovailuvahana, jolloin sitä voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Jos taikina on hieman jähmeää, se notkistuu kun sitä leipoo hetken käsissä. Vaihtoehtoisesti muovailun jälkeen voi luomukset jättää pöydälle kuivumaan, jolloin ne kovettuvat pysyvästi luotuun muotoon. Kovettuneen luomuksen pinta on silkkisen sileä, ja se on helppo maalata tai värittää haluamillaan väreillä valmiiksi, ja näin pienten taiteilijoiden tuotokset heräävät henkiin. Aikuisen avustuksella lapsen käsistä voi tehdä vaikkapa pysyvän taulun, vain mielikuvitus on rajana!

Muovailumassa on erittäin turvallista, ja se sopii mainiosti myös allergikoille: tuote ei sisällä gluteenia, valkuaisainetta, maapähkinää eivätkä laktoosia. Pakkaus sisältää 4 eri väristä muovailumassaa, jotka on pakattu muovisiin 150 g ilmatiiviisiin säilytyspurkkeihin, joissa massa säilyy hyvänä. Pakkauksessa on mukana myös kaksi muovista muotoiluveistä ja 6 muottia erilaisten hahmojen painamiseen massasta.

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 3+
Mitat Pkt. 17 x 14 x 7 cm
Paino 700 g
Tuotenumero 38201134
EAN-koodi 6416550011344