0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

Heidi leipoo -ohjelman vieraana Helena Ahti-Hallberg 

Helenan maalaisskonssit

Ainekset:

  • 4 dl Sunnuntai Anni Helenan kakkuvehnäjauhoja
  • 2 tl Dr. Oetker leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 3/4 dl sokeria
  • 50 g voita
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 ps. Dr. Oetkerin Appelsiinin kuoriraastetta
  • Tuoretta rosmariinia
  • Kananmuna voiteluun 

 

Valmistusohje: 

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Nypi joukkoon kuutioitu pehmeä rasva. Lisää kerma, appelsiininkuoriraaste ja tuoretta hienonnettua rosmariinia. Sekoita nopeasti, älä vaivaa taikinaa. 

Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja taputtele se paksuksi levyksi. Ota taikinasta esimerkiksi juomalasin avulla pyöreitä skonsseja. Nosta skonssit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja voitele kananmunalla. Paista 250 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 

Nauti lemon curd -tahnan ja kermavaahdon kanssa.

 

Teesuositus: Forsman tea Anti Stress

 

Jaksossa nähdyt tuotteet:

 

 https://www.martinex.fi/tahtikulho-iso