0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

 Heidi leipoo -ohjelman vieraana Janna Hurmerinta


Spektri-pullat 

 Värikäs pullataikina

  •  2 ½ dl kevytmaitoa
  • 1 ps Dr. Oetker Kuivahiivaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl sokeria
  • 3 rkl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
  • 600 g Sunnuntai Anni Helenan kakkuvehnäjauhoja
  • 100 g pehmeää voita
  • 1 tl Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
  • 1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
  • 1 tl Dr. Oetker Punaista geeliväriä
  • 1 tl Dr. Oetker Keltaista geeliväriä

 

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva. Lisää suola, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää kolmannes jauhoista ja vatkaa taikinaan ilmaa. Lisää jauhoja pienissä erissä voimakkaasti vaivaten. Lisää pehmeä voi pieninä kuutioina loppuvaiheessa yhdessä loppujen jauhojen kanssa. Jaa taikina neljään osaan ja lisää kuhunkin oma värinsä. Vaivaa taikina tasaisen väriseksi. Anna taikinoiden kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Appelsiinitäyte

  • 1 dl sokeria
  • 100 g voita
  • 2 ps Dr. Oetker Appelsiininkuoriraastetta

 

Valmista täyte taikinan kohotessa. Sekoita sokeri, pehmeä voi ja appelsiininkuoriraaste tasaiseksi, notkeaksi massaksi.

Valmistus

Kauli taikinat 35x20 cm -kokoisiksi levyiksi. Nosta levyt päällekkäin levittäen aina väliin 1/3 täytteestä. Leikkaa levystä 2 cm levyisiä, 20 cm pitkiä nauhoja. Kierrä nauhat spiraaleiksi ja nosta väljästi uuni pelleille. Anna kohota 15-30 minuuttia. Paista 185 asteisen uunin keskitasolla 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä.

Teesuositus: Forsman tea Musta Inkivääri

Jaksossa nähdyt tuotteet: