0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

Heidi leipoo -ohjelman vieraana Nazima Razmyar 

Suussasulava sienipiirakka

Pohja

  • 100 g voita
  • 3 dl Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 dl vettä

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva. Lisää suola, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää kolmannes jauhoista ja vatkaa taikinaan ilmaa. Lisää jauhoja pienissä erissä voimakkaasti vaivaten. Lisää pehmeä voi pieninä kuutioina loppuvaiheessa yhdessä loppujen jauhojen kanssa. Jaa taikina neljään osaan ja lisää kuhunkin oma värinsä. Vaivaa taikina tasaisen väriseksi. Anna taikinoiden kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Täyte

  • 1 punainen paprika
  • 1/4 purjoa
  • 1 kananmuna
  • 1 1/2 dl kermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 150g sieniä

Murenna päälle vuohenjuustoa.

Valmistus

  1. Nypi pehmeä voi, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi.
  2. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Taputtele taikina jauhotetuin käsin voidellun pyöreän piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
  4. Paista sienet, paprika ja purjo. Lisää loppuvaiheessa 1 dl juustoraastetta.
  5. Sekoita kerma ja munat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon sieniseos.
  6. Kaada täyte pohjan päälle.
  7. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin 35-40 minuuttia.

Teesuositus Forsman tea Inkivääri Sen Cha

 

Jaksossa nähdyt tuotteet: