0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

Heidi leipoo -ohjelman vieraana Alina Voronkova 

Alinan aurinkoiset omena-porkkanarieskat

Ainekset:

  • 1 porkkana
  • 1 omena
  • 3 dl Sunnuntai Gluteeniton jauhoseosta
  • 1 tl Dr. Oetker leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 1/2 dl maitoa
  • 1/2 dl rypsiöljyä tai 50 g voita

Koristeluun tuoreita marjoja ja Dr. Oetkerin koristerakeita.

Valmistus

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Kuori porkkana ja omena ja raasta hienoksi.
  3. Mittaa kulhoon jauhoseos, leivinjauhe ja suola. Sekoita. Lisää raasteseos ja rypsiöljy tai voi. Sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina kuuteen osaan leivinpaperin päälle pellille. Ripottele pinnalle hieman jauhoseosta ja taputtele taikinapallot litteiksi. Pistele rieskat haarukalla.
  5. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.
  6. Nauti voin kanssa.

Teesuositus: Forsman Tea, Rooibos Aavikkokerma

 

Jaksossa nähdyt tuotteet: