0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

Heidi leipoo -ohjelman vieraana Olli Herman 

Hermannin herkkuleipä

Ainekset:

  • 6 dl Sunnuntai Rouheinen sämpyläjauhoja
  • 1 dl kauraleseitä
  • 1/2 dl auringonkukansiemeniä
  • 1 1/2 dl cashew-pähkinöitä
  • Pari kourallista kuivattuja karpaloita
  • 1 1/2 tl suolaa
  • 1 tl Dr. Oetker kuivahiivaa
  • 4 dl vettä

 

Valmistus

Ohje:

    1. Yhdistä kuivat aineet. Kaada sekaan kädenlämpöinen vesi ja sekoita.
    2. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle. Leivo taikinasta pallo taittelemalla reunoja keskelle taikinaa. Älä vaivaa taikinaa.
    3. Laita taikinapallo jauhotettuun kulhoon kohoamaan noin tunniksi.
    4. Levitä kohonnut taikina leipävuokaan ja anna vielä taikinan kohota hetki.
    5. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
    6. Ripottele taikinan päälle siemeniä. Paista uunissa noin 45 minuuttia.
    7. Viillä terävällä veitsellä muutama viilto leivän pintaan ja ripottele päälle siemeniä.
    8. Nauti lämmin leipä voin kanssa.

    Teesuositus: Forsman tea Russian Samovar

 

Jaksossa nähdyt tuotteet: