0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

Heidi leipoo -ohjelman vieraana Ari Santamäki 

Vihreät pikkuleivät

Ainekset:

  • 4 1/2 dl Sunnuntai Anni Helenan kakkuvehnäjauhoja
  • 1/2 dl Forsman tean Matcha-jauhetta
  • 150 g pehmeää voita
  • 2 1/2 dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 munankeltuaista
  • 1/2 dl suklaa- tai toffeehippuja

 

Valmistusohje: 

1. Siivilöi vehnäjauhot ja teejauhe kulhoon. Vatkaa toisessa kulhossa keskenään voi ja sokerit. Lisää keltuaiset yksitellen samalla vatkaten. Kääntele jauho-teeseos ja suklaahiput taikinaan.

2. Tee taikinasta kaksi pötköä jauhotetuin käsin. Kääri pötköt leivinpaperiin ja anna kovettua jääkaapissa.

3. Leikkaa pötköistä 5–7 mm:n paksuisia viipaleita. Pane pikkuleivät uunipellille. Paista 150-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä ritilän päällä.

 

Teesuositus: Forsman tea, Mate Kuuma Tanssi

 

Jaksossa nähdyt tuotteet:

 

<