0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Rory's Story Cubes Tarinakuutiot Fantasia Rory's Story Cubes Tarinakuutiot Fantasia
  • Rory's Story Cubes Tarinakuutiot Fantasia Rory's Story Cubes Tarinakuutiot Fantasia
  • Rory's Story Cubes Tarinakuutiot Fantasia Rory's Story Cubes Tarinakuutiot Fantasia

Rory's Story CubesTarinakuutiot Fantasia

Kuvaus

Suositun Rory's Story Cubes eli Tarinakuutioiden Fantasia-versio, jossa kuvien kohteena on myytit, lumotut sekä keskiajan asiat. Pelin idea on helppo ja yksinkertainen: heitä noppia ja kerro niistä oma tarina, jossa kaikkien noppien kuviot esiintyvät jollain tavalla. Mielikuvituksellinen ja hauska peli kaikenikäisille.

Saatavuus: Heti

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Tilaukset ehtivät jouluksi kotiin, kun tilaat viimeistään keskiviikkona 18.12.

Yksityiskohdat

Tarinakuutiot Fantasia -pelissä on 9 noppaa, joista jokaisessa on kuusi erilaista kuvaa ja kuviota, jotka ovat mukavan moniselitteisiä. Fantasia-version kuvista saa muodostettua taianomaisia satuja ja tarinoita lumotuista asioista, myyttisistä ja eeppisistä sankareista sekä tarinoista ja keskiaikaisista asioista.

Fantasia-pakkauksessa yhdistyvät kolmen kuution setit: Enchanted, Mythic sekä Medieval. Luo fantasiamaailma missä mikään ei ole mahdotonta!

Kun noppakuutioita on heitetty, kulloinkin vuorossa oleva tarinankertoja järjestää tarinanopat mieleiseensä järjestykseen ja kertoo sitten tarinan, joka yhdistää kaikki kuutiot yhdeksi kertomukseksi. Päästä mielikuvitus valloilleen! Tarina voi olla lyhyt ja ytimekäs, jolloin pelin kesto on vain pari minuuttia. Jos kuitenkin mielikuvitus laukkaa ja tarina pulppuilee, se voi kestää vaikka iltasadun verran.

Peliä voi pelata yksin tai ryhmässä, niin että yksi kertoo aina koko tarinan tai niin että tarinasta tehdään jatkumo ja jokainen jatkaa tarinaa noppa kerrallaan. Vääriä vastauksia, toimintamalleja tai pelitapoja ei ole. Peli sopii kaikille jotka osaavat puhua, taaperosta vaariin. Tarinankerrontaan suunnitellut kuvanopat sopivat myös sadutuksen ja tarinoinnin välineeksi lapsille tai lapsiryhmille, samoin luovan työn tueksi tai vaikka apuvälineeksi uuden kielen oppimiseen. Nopat tulevat pienessä tyylikkäässä rasiassa, jossa ne on helppo säilyttää.

Mainio lahjaidea! Eri versioiden nopat voi yhdistää. Uskomaton määrä tarinaversioita!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Pelinkesto 2 min+
Pelaajien määrä 1+
Palojen määrä 9
Mitat 8 x 7,5 x 3 cm
Paino 135 g
Tuotenumero 41003230
EAN-koodi 0602573199114