Facebook Pixel

Ryhmä Hau -rooliasu Halti

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Halti on Ryhmä Haun lumikissaa ajava jäsen. Helppokäyttöinen ja suloinen Haltin rooliasu sisältää hahmon hihattoman puseron sekä pahvisen päähineen. Yhden koon rooliasu sopii n. 3-6 -vuotiaille. Pienille Halti-faneille!

Ryhmä Hau on pelastuspartio, joka koostuu kahdeksasta koiranpennusta sekä heidän johtajastaan Rikusta. Halti ajaa lumikissaa ja auttaa erityisesti kaikissa talvisissa lumeen ja jäähän liittyvissä tehtävissä. Halti asuu Jaken kanssa vuorella, ja hänen mottonsa on: Lunta tai jäätä, ei kylmää päätä! Sekä toinen: Rohkeus ja maltti on Haltin valtti!

Halti-rooliasu on helppokäyttöinen: siinä on paitamainen Haltin asun yläosa sekä pahvinen päähine, jossa on myös Haltin korvat. Asu johdattaa pienen Haltin kohti roolileikkien huimia seikkailuja. Täydellinen lahja pienelle Ryhmä Hau -fanille. Asu sopii mainiosti roolileikkeihin ja myös naamiaisiin.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero3300634905
VäriMonivärinen
MateriaaliPolyesteri
Mitatpkt. 21 x 34 x 1 cm
Paino0,09 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>