Facebook Pixel

Ryhmä Hau -rooliasu Toma

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Toma on Ryhmä Haun vesipelastaja. Helppokäyttöinen ja suloinen Toman rooliasu sisältää hahmon hihattoman puseron sekä pahvisen päähineen. Yhden koon rooliasu sopii n. 3-6 -vuotiaille. Pienille Toma-faneille!

Ryhmä Hau on pelastuspartio, joka koostuu kahdeksasta koiranpennusta sekä heidän johtajastaan Rikusta. Toma on ryhmän vesipelastaja, ja hän ajaa ilmatyynyalusta joka voi muuttua myös hienoksi sukellusveneeksi. Toma rakastaa vettä ja uimista. Hänen mottonsa on: Toma käy toimeen! Sekä toinen: Kastutaan!

Toma-rooliasu on helppokäyttöinen: siinä on paitamainen Toman asun yläosa sekä pahvinen päähine, jossa on myös Toman korvat. Asu johdattaa pienen Toman kohti roolileikkien huimia seikkailuja. Täydellinen lahja pienelle Ryhmä Hau -fanille. Asu sopii mainiosti roolileikkeihin ja myös naamiaisiin.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero3300634907
VäriMonivärinen
MateriaaliPolyesteri
Mitatpkt. 21 x 34 x 1 cm
Paino0,09 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>