Facebook Pixel

Supersankari-rooliasu Wonder Woman

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Hurmaavan hieno ja helppokäyttöinen Wonder Woman –asu, joka johdattaa pienen supersankarittaren kohti ihmeellisiä seikkailuja. Paketti sisältää Wonder Womanin t-paitamaisen liivin sekä maskin. Yhden koon rooliasu sopii n. 3-6 -vuotiaille. Se on noin 47 cm korkea ja 36 cm leveä. Pienille supersankarittarille!

Wonder Woman eli Ihmenainen on luotu Themysciran saarella, kuningattaren pyynnöstä. Hän on kaunis, viisas, voimakas, kestää tulta, on hyvä metsästäjä ja osaa kommunikoida eläinten kanssa ja hän on lisäksi myös supernopea ja osaa lentää tuulivirtojen avustuksella. Ihmenaisen tehtävä on edistää rauhaa ja tasa-arvon asiaa. Wonder Woman –rooliasu on helppokäyttöinen: siinä on paitamainen Ihmenaisen asun yläosa sekä pahvinen otsapanta. Asu johdattaa pienen Ihmenaisen kohti roolileikkien huimia seikkailuja. Täydellinen lahja pienelle supersankarittarelle. Asu sopii mainiosti roolileikkeihin sekä myös naamiaisiin.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero3300634202
VäriMonivärinen
MateriaaliPolyesteri
Mitatpkt. 21 x 34 x 1 cm
Paino0,09 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>