Facebook Pixel

Slimy-lelujoulukalenteri

39,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Uusi ja hurjan hauska joulukalenteri, joka sisältää 24 erilaista ihanan ällöttävää limayllätystä. Mukana on myös useita uusia limatyyppejä, kaikki hienoissa säilytyspurkeissa. Kalenterin luukut sisältävät yhteensä noin 870 g turvallista, parabeenitonta limaa. Limajoulukalenterin parissa joulun odotus sujuu hauskan ällöttävästi!

Erilaiset limat ovat tämän hetken hittituote niin pienemmillä kuin isommillakin lapsilla. Limoihin löytyy ohjeita netistä, mutta turvallisinta on käyttää testattuja ja tähän tarkoitukseen suunniteltuja aineita. Aito ja alkuperäinen, turvallinen sveitsiläisellä kaavalla valmistettu lima ilahduttaa ja viehättää monenikäisiä. Joulukalenterin limat tulevat kannellisissa purkeissa, joissa niitä on helppo säilyttää. Avaa vain purkin kansi ja lima on valmis käytettäväksi - ei enää kodin tarvikkeita täynnä erilaisia omia ja epämääräisiä sekoituksia!

Kädet pitää pestä ennen kuin alkaa leikkiä limalla. Slimy on turvallista ja myrkytöntä, mutta se on tarkoitettu leluksi eikä sitä saa laittaa suuhun. Käytön jälkeen lima tulee laittaa takaisin purkkiin ja sulkea kansi tiiviisti. Limajäämät saa poistettua helposti pesemällä lämpimällä vedellä tai liman kuivuttua hankaamalla. Helppoa ja hauskaa - ja superällöä ja ihan mahtavaa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero33003942
Ikäsuositus5+
Mitat44 x 31 x 7 cm
Paino1,4 kg
EAN-koodi7611212320508

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>