Facebook Pixel

Pelitiimimme etsii puuttuvia timantteja!

Hei sinä superpakkaaja: meillä on joustavaa keikkatyötä tarjolla laajentuneessa pelitehtaassamme, uusissa tiloissamme! Valmistamme mahtavia pelejä aina Afrikan tähdestä edelleen Smart10-tietopeliin - liity kasvavaan pelitiimiimme!

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä (25-30 kpl) pakkaus- ja muihin tuotannon avustaviin tehtäviin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Raisioon.

Odotamme sinulta:

  • tehokasta, mutta huolellista otetta työhön
  • halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • suomen kielen taitoa
  • oma-aloitteisuutta

Tarvittaessa työhön kutsuttavan työtunnit voivat vaihdella tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan 0-37,5 h/vko välillä. Työt voivat olla kausiluontoisia. Työvuorot tehdään pääsääntöisesti 7-16 välisinä aikoina. Saat itse valita itsellesi sopivat työvuorot tarjolla olevista vuoroista. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä luetaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijoille sekä muille lisäansioista kiinnostuneille. Palkkaus palvelualojen TES:n mukaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen jukka.vestola@martinex.fi viimeistään 14.10.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja valitsemme sopivat henkilöt heti heidän löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Jukka Vestola
Tuotantopäällikkö
jukka.vestola@martinex.fi 
044 536 6826

 

Martinex Oy on raisiolainen perheyhtiö, joka on tunnettu lelujen ja pelien valmistaja jo vuodesta 1986 alkaen. Sen toiminta kattaa laadukkaiden sisustus- ja kodintarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, tekstiilien ja laukkujen suunnittelun, valmistuksen ja maahantuonnin. Lisäksi se toimii tukkuliikkeenä ja on yksi Suomen monipuolisimmista verkkokauppatoimijoista.

Yritys kehittää omia tuotebrändejä kuten Aarikka, Baking by Martinex, Ma-ia Family, Peliko (Afrikan Tähti, Smart10), ja on lisäksi lisenssihaltija monille tunnetuille tuotemerkeille, kuten mm. Muumi, Mauri Kunnas ja Peppi Pitkätossu.

Martinexilla kehitellään jatkuvasti uusia pelejä. Pelien graafinen ulkoasu, pelinappulat ja myös kaikki muut osat pakkauksia myöten suunnitellaan kotimaisin voimin. Pelikon omavaraisuus ulottuu niinkin pitkälle, että valmistamme myös kortti- ja palapelimme pääosin omalla Raision tehtaallamme.

Vuonna 2021 Martinex työllisti 75 henkilöä ja sen tuotteita vietiin yli 50 maahan.