Facebook Pixel

Tap it

39,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Hauska, nopea ja koukuttava teknologiapeli, jossa on 4 eri peliä yhdessä paketissa. Kaikissa on oleellista omiin väreihin reagointi eri tavoin ja yksiköiden painaminen. Peliä voi pelata samanaikaisesti 1-4 pelaajaa. Peli kestää n. 15 min ja se sopii yli 6-vuotiaille. Vauhtia ja hauskoja hetkiä koko perheelle tai ystäväporukalle!

Tap it -peli muodostuu neljästä langattomasta valokupista, jotka ovat yhteydessä toisiinsa ja niillä voi pelata neljää erilaista peliä: pingistä, muistipeliä, juoksuhippaa ja Tap it-peliä. Perusidea on kaikissa lähes sama: jokaisen tulee painaa omaa väriään pelin määräämällä tavalla.

Tap it -pelissä niin monta kertaa kuin ehtivät annetussa ajassa. Switch-pelissä jokainen pelaaja yrittää painaa eri väreissä vilkkuvia kuppeja silloin, kun se välkkyy hänelle määrätyssä värissä. Mermory-pelissä puolestaan testataan huomiokykyä ja muistia: pelaaja yrittää toistaa kuppien vilkuttaman värisarjan. Pong-versio on virtuaalinen pingis, jota voi pelata kaksi pelaajaa. Kumpikin pelaaja ohjailee yhtä kuppia, joka toimii mailana lyöden valoa edestakaisin. Mitä kauemmin peli kestää, sitä nopeammin ja intensiivisemmin valo liikkuu.

Tap it -pelejä voi pelata yksin, joukkueittain tai kaksintaisteluna. Peleissä pitää olla nopea ajattelemaan - ja pitää olla mahdollisimman nopeat kädet sekä jalat. Useampia kuppisettejä voi yhdistää yhteen aina 24 kuppiin asti. Iloa pelihetkiin!

Peli toimii 8 x AA-paristoilla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40861925
Pelaajien määrä1-4
Pelin kesto15 min
Paristotarve8 x AA
Ikäsuositus6+
Mitat27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,4 kg
EAN-koodi6416550861925

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>