0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Tap it Tap it
  • Tap it Tap it
  • Tap it Tap it
  • Tap it Tap it
  • Tap it Tap it
  • Tap it Tap it
  • Tap it Tap it
  • Tap it Tap it

Tap it

Kuvaus

Hauska, nopea ja koukuttava teknologiapeli, jossa on 4 eri peliä yhdessä paketissa. Kaikissa on oleellista omiin väreihin reagointi eri tavoin ja yksiköiden painaminen. Vauhtia ja hauskoja hetkiä koko perheelle tai ystäväporukalle!

Saatavuus: Heti

39,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tap it -peli muodostuu neljästä langattomasta valokupista, jotka ovat yhteydessä toisiinsa ja niillä voi pelata neljää erilaista peliä: pingistä, muistipeliä, juoksuhippaa ja Tap it-peliä. Perusidea on kaikissa lähes sama: jokaisen tulee painaa omaa väriään pelin määräämällä tavalla.

Tap it -pelissä niin monta kertaa kuin ehtivät annetussa ajassa. Switch-pelissä jokainen pelaaja yrittää painaa eri väreissä vilkkuvia kuppeja silloin, kun se välkkyy hänelle määrätyssä värissä. Mermory-pelissä puolestaan testataan huomiokykyä ja muistia: pelaaja yrittää toistaa kuppien vilkuttaman värisarjan. Pong-versio on virtuaalinen pingis, jota voi pelata kaksi pelaajaa. Kumpikin pelaaja ohjailee yhtä kuppia, joka toimii mailana lyöden valoa edestakaisin. Mitä kauemmin peli kestää, sitä nopeammin ja intensiivisemmin valo liikkuu.

Tap it -pelejä voi pelata yksin, joukkueittain tai kaksintaisteluna. Peleissä pitää olla nopea ajattelemaan - ja pitää olla mahdollisimman nopeat kädet sekä jalat. Useampia kuppisettejä voi yhdistää yhteen aina 24 kuppiin asti. Iloa pelihetkiin!

Peli toimii 8 x AA-paristoilla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 6+
Pelinkesto 15 min
Pelaajien määrä 1-4
Mitat 27 x 27 x 5,5 cm
Paino 400 g
Paristot 8 x AA
Tuotenumero 40861925
EAN-koodi 6416550861925

Yhteensopivia tuotteita: